Sparrenburg Onderneemt

 

 

In mei 2014 is Sparrenburg Onderneemt opgericht. Dit initiatief heeft als doelstelling de bewoners van de wijk met elkaar in contact te brengen. Dit kan vanuit bedrijvigheid, professie, hobby of op andere wijze worden vormgegeven.

"Wie ben je? Wat doe je? Wil je er over vertellen!" is het uitgangspunt.

In Sparrenburg wonen veel ondernemers, zelfstandigen met een praktijk aan huis (o.a. schoonheidssalon, pedicure of muziekleraar) of bewoners die zelfstandig in de wijk werken (o.a. tuinbedrijven en schilders).

Voor ondernemers biedt Sparrenburg Onderneemt een bijzonder platform wat het mogelijk maakt voor de ondernemers in de wijk om direct in contact te komen met alle bewoners. Zo is het mogelijk om lokaal diensten af te nemen en zelfstandigen uit de wijk in contact te brengen met lokale opdrachtgevers.

Op 28 juni 2014 was er een succesvolle presentatie van veel bedrijven uit de wijk, aangevuld met EC ‘t Sparrenbos en zorgverleners. Onder de noemer “Sparrenburg ontmoet Sparrenburg” kon er kennis worden genomen van een scala aan activiteiten uit onze wijk. Dit initiatief zal zeker een vervolg krijgen.

Contactinfo:

Edsard Kok     06-50260242
Paula Samsom     06-52115201
 
e-mail:     so@sparrenburg.nl
Facebook:     SparrenbrugOnderneemt