AppSky

Internet & Marketing & Sales
Een App is er voor iedereen!

Adresgegevens

Eikakkerhoeven 73
5242KL Rosmalen

Contactgegevens

Details

WAAROM EEN APP?

Als bedrijf besteed je veel tijd en geld aan het werven van nieuwe klanten.

Goed gevonden worden op internet helpt daarbij. Maar hoe zorg je ervoor dat klanten blijven? En dat je met hen een langdurige relatie kan aangaan? Het inzetten van de juiste App helpt hierbij.
 

WAAROM APPSKY?

AppSky biedt vaste App modules voor verschillende branches. Door de ontwikkelkosten laag te houden kunnen de Apps tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden. Apps van AppSky geven jou een unieke mogelijkheid om heel voordelig extra business en contactmomenten met klanten te creëren.

 

Producten & Diensten

AppSky heeft een serie producten en service deals samengesteld bestaande uit een aantal basis opties. De basis opties zijn speciaal afgestemd om datgeen te bieden wat voor jou belangrijk is. Neem contact op met onze klantenservice hoe we je kunnen helpen.
Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is, Wij willen jou daar graag bij helpen.

VOORDELEN VAN EEN APP

Waar internet ervoor zorgt dat klanten je vinden, zorgen Apps ervoor dat klanten blijven. Met een App deel je op een makkelijke en snelle manier nieuwtjes, acties en speciale aanbiedingen. Klanten kunnen direct reageren en zijn zo altijd op de hoogte van de meest actuele informatie van jouw bedrijf.

WELKE APP PAST BIJ MIJ?

Elk bedrijf vraagt om zijn eigen App met eigen toepassingen. Voor een restaurant zal de nadruk liggen op informatie bieden en direct kunnen reserveren. Een schoonheidssalon kan de nadruk leggen op extra service d.m.v. tips en adviezen. Wil je direct kunnen verkopen is een webshop in Appvorm de oplossing (AppShop).

Plattegrond