Van den Akker Fotografie

Facilitair
Fotografie

Adresgegevens

Meierijhoeven 24
5244HV Rosmalen

Contactgegevens

Details

Het leven heeft mij dag aan dag heel duidelijk laten blijken,

De mooiste dingen die je ziet, die zie je zonder te kijken,

Ze blijven bij je bovendien,

Je hebt ze met je hart gezien

Zien, Toon Hermans

Mag ik me aan je voorstellen?

Mijn naam is Marc van den Akker (1973). Samen met mijn vrouw Jill woon ik al weer ruim 15 jaar in deze prachtige wijk Sparrenburg. Hier kregen we ook onze 3 fantastische kinderen, Jip (2004) Auke (2006) en Siem (2009). Alledrie leerlingen die met veel plezier lessen volgen op EC het Sparrenbos,

Na heel wat jaren actief binnen de horeca te zijn geweest besloot ik om het roer om te gooien en mijn hart te gaan volgen. Fotografie is altijd belangrijk geweest in mijn leven en ik ben zodoende al vroeg vertrouwd geraakt met de camera en technieken.

Hoewel velen jaren verder, wint mijn passie voor fotografie het nog steeds van mijn ervaring, maar ik kan wel zeggen dat mijn vroegtijdige ontwikkeling tot hobbyfotograaf me heel anders naar mijn omgeving heeft leren kijken. Ook om hierbij niet alleen mijn ogen maar vooral mijn hart te laten spreken. Een foto is voor mij zoveel meer dan een weergave van een situatie. Meer dan alleen tekenen met licht. Een foto laat iemand spreken zonder woorden. Raakt de kern van een onderwerp en de ziel van een persoon.

Inspiratie haal ik het liefst uit kleine en haast alledaagse dingen om mij heen en natuurlijk helpt hierbij ook onze schitterende groene wijk. Wanneer ik mijn huis uit stap bevind ik mij zo midden in een prachtig bos of op een zandverstuivingsgebied. Op deze plaatsen kun je me dan ook regelmatig tegenkomen. Gewapend met mijn Nikon natuurlijk.

Lijkt het je leuk om met mij in contact te komen om te kijken wat ik voor je kan betekenen? Om eens uit te zoeken of ik aan je fotografische en artistieke wensen kan voldoen. Voor een leuke familieshoot, kinderportret, belly of babyshoot, trouwreportage en andere feestelijke bijeenkomsten. Vertel me je wensen en ik zal zorgen voor een passend resultaat.

Plattegrond