aanmelden professionals

Wilt u meehelpen? Vul dan hieronder uw gegevens in, uw professie, of een onderwerp waar uzelf of iemand anders voor kunt enthousiasmeren. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om de kinderen uit groep 7 en 8 iets mee te geven over uiteenlopende onderwerpen. Meestal in kleine groepjes tussen de 3 en 5 leerlingen.

Meehelpen kan bestaan uit een uurtje vertellen over een onderwerp, mee gaan op excursie, ondersteuning bieden bij uitvoeren van opdrachten. Ziet u één van onderstaande onderwerpen helemaal zitten en vindt u het leuk om alle drie de vrijdagochtenden mee te helpen, laat het ons dan zo snel als mogelijk weten.

PROVaardig zal plaatsvinden op 4 vrijdagochtenden: 29 januari,  4 maart, 8 april en 20 mei van 08.30-12.30 uur.
Vrijdagochtend 1 juli zijn de eindpresentaties. Van 8.30-11.30 presenteren de kinderen aan elkaar en de overige groepen. Van 11.30-12.30 zijn alle ouders, grootouders en vrienden, professionals en begeleiders en andere belangstellende welkom op de Bovenbouw locatie.

Aanmelden professionals

Planning

Hieronder graag aangeven wanneer u beschikbaar bent voor ProVaardig. Kunt u op meerdere dagen maar wilt u maar invulling geven aan een ochtend kunt u dit aangeven met eenmaal. Als u een voorkeur heeft qua indeling graag ook aangeven met voorkeur.