PROVaardig editie 4 ~ 20 mei 2016

Het belooft weer een hele mooie creatieve ochtend te worden voor de groep 6,7 en 8 kinderen!

Afgelopen vrijdag 20 mei was het weer een PROVaardig vrijdag.
Een heel bijzondere dag want de laatste voor de eindpresentaties en op deze dag gingen de meeste kinderen dus ook  werken aan de eindpresentatie voor 1 juli.

Hoe leuk  was het om te zien hoe ze al hun werkbezoeken,  workshops en uitleg van professionals en het geleerde hebben weten vorm te geven.  Wat  bijzonder en creatief zijn ze aan de slag gegaan en wat is het heerlijk divers geworden!
Een maquette werd zelfs door iemand gemaakt op gevoel en jullie zullen niet rade welke uitgemeten en uitgetekend is en wie niet bij de eindpresentaties.

Games en Schrijvers die heel hard hadden gewerkt en nog niet weg waren geweest zijn deze dag op excursie geweest.

De games waren naar Fantazm en de schrijvers hebben stadswandeling op rijm gehad.
Drama dans en muziek hebben eigen toneelstuk gemaakt en leuke zangworkshop gehad van Wil van Hazendonk van de Muziekschool Den Bosch.


Techniek is enthousiast met Scratch aan de slag geweest.

Visagie is met schmink aan de slag gegaan en mode met bloemen.

Tekenen hebben weer heel mooie stukken gemaakt komt die ook zien zou ik zeggen.
En hoe leuk is daarvan het eindresultaat te zien.

Verder ook leuk om te vermelden van een van de professionals kregen we terug was leuk en ook leerzaam en dan niet alleen voor de kids!!

Hoe gaaf is het dat ook professionals weer van jullie (kinderen) leren.
Wij hadden jullie kinderen en jullie wensen centraal gesteld maar vinden het ook enorm leuk om te zien dat ook professionals zeer enthousiast zijn om met jullie aan de slag te gaan en al aangeven weer te willen helpen volgende keer.

Ook van diverse hulpouders krijgen we terug dat ze het super gaaf vinden dat ze met jullie mee mogen in beleving en ervaringen. Zij komen ook op plekken waar ze nog nooit zijn geweest en leren met jullie mee.
Dit is echt super want zonder hen kunnen we geen PROVaardig voor elkaar krijgen natuurlijk.

Apen trots zijn wij op jullie allemaal want wat is er hard gewerkt en wat een leuke ideeen en uitwerkingen zijn er voor de eindpresentaties.
 Zou alle ouders willen zeggen dit is de moeite waard om te komen en gekker nog ook vrij voor te nemen ook.