vocaal ensemble Xing

Een (nieuwe) hobby: Xing!!

 ‘Zorg ik goed genoeg voor mezelf? Kom ik voldoende toe aan leuke, ontspannen activiteiten? Is er voldoende balans tussen inspanning en ontspanning? Misschien levert een leuke activiteit zelfs meer energie op om andere belangrijke taken beter te vervullen!

Als je van muziek houdt kan aansluiting bij vocaal ensemble Xing uit Rosmalen zo’n leuke activiteit zijn; het samen zingen van mooie liederen is niet alleen gezellig maar ook leerzaam. Het is een uitdaging om het geleerde via de repetities mooi te laten klinken tijdens een optreden. Onze dirigent Jan Janovcik is heel goed in staat om plezier en kwaliteit met elkaar te combineren. Wij zijn een gemengd koor bestaande uit 14 zangers en zangeressen en zingen 4 stemmig a-capella.

Op dit moment zoeken wij aanvulling bij de tenor- , sopraan- en baspartij. Zangervaring is een voordeel, maar niet noodzakelijk.

Zin om mee te zingen?

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens naar onze website om een idee te krijgen wie wij zijn en hoe/wat wij zingen. Lijkt het je wat, bel of mail ons dan. Onze secretaris Carla Burgers kan je b.v. telefonisch informeren, maar je bent ook welkom om vrijblijvend een paar keer te luisteren (of mee te zingen) tijdens onze repetities. Deze houden wij op de dinsdagavonden van 20.00 - 22.15 uur in de Pastorie, Markt 1 in Rosmalen B. Als we weten dat je komt vangen we je op bij de ingang.

Graag tot ziens!

website   vocaal-ensemble-xing.nl
e-mail   info@vocaal-ensemble-xing.nl
telefoon   06-50480660