Geslaagd Energie Café

Zaterdag 30 juli 2022

Afgelopen maandag 27 juni was de kick off van het eerste ‘Energie café’ in Sparrenburg. Deze vond plaats in de onderbouw van de basisschool en werd georganiseerd door de Energiecentrale Sparrenburg. De insteek was ongedwongen met elkaar gesprek gaan over de vele uitdagingen die we ondervinden op het gebied van energie(transitie) en duurzaamheid.

Zoals vaak bij een goed café hoort begon de avond wat aftastend. Na een inleiding en uitleg was er ruimte voor ieders inbreng en onderwerp. Dit bracht een levendige discussie met zich mee en al snel begon het op een gezellig café te lijken. Ondanks de vele onderwerpen en evenveel meningen daarover hebben we toch goed naar elkaar geluisterd en geleerd van elkaars ideeën en visie. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in inschrijving van de meerderheid van de aanwezigen bij de Coöperatie Energiecentrale Sparrenburg. Ook is er aangegeven dat vervolg wenselijk is waarbij we deelonderwerpen kunnen bespreken en richting uitvoer kunnen werken.  Dat smaakt dus naar meer! In september wordt een tweede inloop café georganiseerd.
We houden jullie op de hoogte!

Je kunt je inschrijven op de nieuwsbrief op onze website http://www.Sparrenburg.energiecentrale.org of je kunt een mailtje sturen naar info@sparrenburg.energiecentrale.org

Reacties