Glasvezel in Sparrenburg start 4 januari 2016

Maandag 14 december 2015

Na de aanleg van glasvezel in de wijken de Overlaet, ’t Ven, de Hondsberg, Rosmalen-Centrum en de Groote Wielen, sluit Reggefiber weer een nieuwe wijk in Rosmalen aan op het glasvezelnetwerk. Vanaf 4 januari starten de werkzaamheden in Sparrenburg. 

 

Elke woning krijgt gratis glasvezel.

Reggefiber legt straat voor straat het glasvezelnetwerk aan in onderstaand aansluitgebied. Alle woningen binnen het aansluitgebied van Molenhoek en Sparrenburg worden gratis aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Via de postcodecheck zien inwoners of ook hun woning wordt aangesloten

Voorbereidende werkzaamheden.

Vanaf 4 januari gaan glasvezelvoorbereiders van Reggefiber langs de deuren om te kijken wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. Meestal is dit de meterkast. Dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de aanwezigheid van een stopcontact. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een pas waaruit blijkt dat zij namens Reggefiber aan de deur komen.

Meer informatie.

Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel vanaf 5 januari terecht in het glasvezelinformatiepunt op het Parkeerterrein van de Molenhoekpassage. Ook kunnen inwoners terecht bij de speciale Glasvezeldag op woensdag 6 januari in PERRON-3. Kijk voor alle glasvezelinformatiepunten, openingstijden en meer informatie hier.

 

U ontvangt een informatiepakket en een kaart om toestemming te geven voor een aansluiting in uw huis/meterkast. De aansluiting tot in de meterkast is gratis. Het is niet nodig om deze aansluiting direct te gebruiken. U kunt zelf kiezen voor het soort kabel: telefoon-koper, kabel of glasvezel.

 

Reggefiber organiseert infomatiebijeenkomsten voor uitleg en geeft ook een overzicht van de aanbieders via glasvezel. Vergelijk de mogelijkheden en maak de keuze. De kabels die u nu in huis heeft kunnen bij de keuze een rol spelen. Als u besluit voor glasvezel te kiezen dan is het mogelijk de TV aansluiting via coax in huis te blijven gebruiken bij glasvezel via Trined. Andere providers gebruiken netwerkkabels tot de TV aansluiting.

Goed dat er glasvezel komt maar wat uitzoekwerk is nodig voor de keuze wel/niet veranderen en welke provider?

Bekijk de video

 

Reacties