Halloween in Sparrenburg 31 oktober

Zaterdag 02 oktober 2021

Het wordt weer griezelen in de herfst. Bewoners uit Sparrenburg hebben weer het initiatief opgepakt om op 31 oktober a.s. een gezellige Halloween in de wijk te organiseren. Creativiteit en wat spanning en samenwerken, ze gaan er wat moois van maken. Alle bewoners kunnen meedoen met Halloween: in gesprek met Petra Huijbens en Ronnie Gevers

Een gesprek met Petra Huijbens en Ronnie Gevers., twee van de initiatiefnemers van de Halloween activiteiten. Ook vorig jaar was er een Halloween in de wijk waar veel kinderen en volwassenen aan mee hebben gedaan. Zeker in de herfst een leuke en gezellige afwisseling.
Petra en Ronnie zijn volop  bezig met de voorbereidingen, verkleedkleren worden nu al gemaakt of ingekocht om straks klaar te zijn voor de dagen rond Halloween.

 wat gaat er gebeuren?
Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen of kloppen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes en roepen ‘trick or treat!’, waarbij de keuze wordt gegeven tussen slachtoffer van een plagerijtje worden (trick) of iets lekkers (treat, meestal snoep) geven.
Er worden activiteiten georganiseerd voor verschillende leeftijdsgroepen:
16.00- 17.00: een kleuter uurtje, de jongste kinderen lopen langs de deuren.
18.00-20.00: Trick or Treat, route door de wijk.
19.00-20.30: Het Griezelpad (10+)
19.00-20.30: Weerwolven spel (8+)

Ook jij kunt meedoen
Natuurlijk is het fijn als uw voordeur/huis is versierd met allerlei Halloween-spullen. En snoep in huis voor de kinderen die langskomen.
Als je ook bereid bent om kinderen te ontvangen geef dit dan door aan de organisatie, zij maken een kaart met daarop de adressen van mensen die mee willen doen, dat is handig voor de kinderen en ouders.  Laat dit ook zien bij de voordeur met de flyer voor het raam om of een Halloween decoratie.
Als je je  huis extra versiert geef dan het adres door, dan krijgt jouw huis speciale aandacht. Er komen prijzen voor de mooist versierde huizen.
ok zoekt de organisatie vrijwilligers die mee willen doen om de kinderen een plezierige avond te bezorgen.  Heb je een kostuumeen vuurkorf of wi je helpen bij de catering voor een paar uur. Je hulp is welkom. Geef dit door aan phuijbens@hotmail.com.
Nadere informatie over hoe en waar de activiteiten georganiseerd worden volgt later of volg facebook Halloween of facebook Sparrenburg.

 

 

Reacties