Minibiebs Sparrenburg 21 en 22 september activiteiten

Donderdag 29 augustus 2019

Wist je dat er in Rosmalen wel 19 minibiebs zijn? En weet jij ze te vinden?
In het weekend van 21 en 22 september kun je ze leren kennen. Je vindt ze bij mensen aan huis, in winkels en bij instellingen. In Sparrenburg zijn er dan activiteiten bij Tielekeshoeven

In juli 2018 verscheen de eerste versie van de minibieb-boekenlegger van Rosmalen. Jeroen van Lente had toen net zijn boekenkastje gemaakt en aan zijn schutting gehangen. Hij zocht uit welke minibiebs er nog meer waren in Rosmalen. Graag wilde hij deze biebjes met elkaar verbinden. Om dat te bereiken leek het hem een goed idee om een boekenlegger te maken met alle adressen erop. Vorig jaar vond hij er 8 en vroeg deze minibiebhouders of ze op de boekenlegger wilden staan. Iedereen was enthousiast. De eerste boekenlegger was een feit.

Kom zaterdag om 13:00 uur naar de feestelijke opening
Minibieb Tielekeshoeven 32bij de nieuwe minibieb Gelukslocatie aan de Jasmijnstraat 34 !
Daarna kun je op pad. Bij elke minibieb is er een activiteit die de fantasie prikkelt. Laat je meevoeren in een mooi verhaal, schrijf zelf een verhaal of schrijf haiku’s. Teken en kleur letterbeesten, bezoek het poëzierestaurant, kom papierscheppen, boekenleggers maken of speel een taalspel. Kijk voor het uitgebreide programma op Minibiebweekend programma zaterdag.
Iedereen kan gratis meedoen met de activiteiten bij 9 minibiebs en in de Bibliotheek van Rosmalen.
Programma 21 september 2019 klik hier
Programma 22 september 2029 klik hier
Website Jeroen van Lente bomen in het bos klik hier

Bekijk de fietskaart op babeldenbosch.nl of op minibiebs-denbosch.nl
Veel plezier!

Reacties