UITNODIGING bijeenkomst bewonersavond Sparrenburg

Dinsdag 17 november 2015

voor alle bewoners uit Sparrenburg in Perron3 op woensdag 25 november om 20.00 uur. diverse belangrijk onderwerpen: bezoek de avond en stel uw vragen

Op 25 november om 20.00 uur is er een openbare wijkvergadering van wijkraad Sparrenburg in Perron3 voor alle bewoners van Sparrenburg. Op deze avond komt het bomeneindbeeld aan de orde met een toelichting door Jan Winter bomenspecialist van de gemeente. De wijk Sparrenburg ligt midden in het groen: welke toekomstplannen zijn er: hoe worden knelpunten zoals straatopdruk door wortelgroei en te bovenmatige bladgroei aangepakt? En op welke termijn is dit mogelijk.

Aandacht is er ook voor maatregelen die de veiligheid in de wijk kunnen vergroten zoals uitleg over een buurtapp en de werking van BIN berichten. Welke ervaring is er met wijkambassadeurs in de wijk?

Tjeerd van Tol (Groen natuur en landschap) van de gemeente ‘s-Hertogenbosch geeft toelichting op de mogelijke verkoop van het Sparrenburgbos na het faillissement van de huidige eigenaar aan een andere partij en zet de huidige situatie uiteen..

Er is informatie over de ontwikkeling van het natuurgebied De Hooge Heide rond de wijk Sparrenburg.

Inloop vanaf 19.30 uur met koffie/thee Begin 20.00 uur Einde 22.00

 

Alle bewoners zijn welkom

Reacties