Uitnodiging voor kerstboomverbranding Sparrenburg 7 januari 2017

Maandag 19 december 2016

Zaterdag 7 januari 2017 is het gebruikelijke vreugdevuur in de wijk Sparrenburg. Ook dit jaar voor u de kans om erbij te zijn. Tijd besteden in eigen buurt is belangrijk. Vanaf 16.30 bent u welkom op het Heijmansveld. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Vanaf 15.00 uur kunt u de kerstboom inleveren op het Heijmansveld, het speelveld in Sparrenbrug op de hoek Oude Baan-Oost/Sparrenburgstraat. Zo veel als mogelijk zullen kerstbomen door kinderen worden opgehaald maar nog beter is het om uw eigen kerstboom mee te nemen en in te leveren.


Gezelligheid en hapje/drankje vrijwilliger van het jaar
Dit jaar verzorgt Scouting Tarcicius uit onze wijk de Kerstboomverbranding en de chocolademelk, glühwein en limonade voor kinderen. Op deze middag worden verse oliebollen gebakken en uitgedeeld. Kinderen kunnen marshmallows warm maken.
Kom voor de gezelligheid en geniet van het warme vuur.
In onze wijk zijn vrijwilligers actief die zich voor de wijk inzetten, jaarlijks wordt een van deze vrijwilligers extra in het zonnetje gezet. Wie wordt de vrijwilliger van 2016? Dat wordt tijdens het vreugdevuur bekendgemaakt.

Inleveren kerstboom:
* Zelf brengen?
De boom kan vanaf 15.00 uur worden ingeleverd bij het vreugdevuur of

* Laten ophalen? De boom kan ook worden opgehaald. Leg de boom zoveel als mogelijk centraal buiten voor 14.00 uur. De boom wordt dan opgehaald!

Kom en geniet van de gezelligheid en de glühwein.

Begin met drankje en hapje 16.30 uur
Aansteken vreugdevuur 17.00 uur

 

Reacties