De Fiets tweewielers

Vrije tijd en Recreatie
Fietsreparatie en verkoop

Adresgegevens

Graafsebaan 95B
5248JT Rosmalen

Contactgegevens

Details

Even voorstellen Jeroen Verhoeven en Jack Verhoeven, zoon en vader, beide chauffeur en hobbymatig altijd bezig met tweewielers. Na vele jaren achter het stuur doorgebracht te hebben, waren we opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Pierre Kemps een fietsenzaak in Hintham stopte er mee. Mogelijkerwijs was dit een mooie kans. Na enkele positieve gesprekken en bezoeken was de overname een feit.

De volgende stap was een passende ruimte vinden. De ruimte was snel gevonden op de Graafsebaan, achter De Bruidsmodezaak. De volgende uitdaging was om een Bruidsmodezaak atelier om te bouwen naar een volwaardige fietsenwinkel met de daarbij behorende werkplaats. Door twee weken hard werken, veel hulp van vrienden en kennissen is het uiteindelijk gelukt. En volgens vele positieve reacties mag het resultaat er zijn.

Kom eens een bezoek brengen aan onze showroom en laat u verassen door het complete assortiment. Vooral op het gebied van kinder- , jongens- , en meisjesfietsen hebben wij een ruime keus. In de showroom staan tweedehands maar ook nieuwe dames- en herenfietsen die wij in verband met de overname scherp geprijsd hebben.

Onze werkplaats hanteert complete prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij streven er naar om de meeste reparaties uit te voeren terwijl u wacht en geniet van een kopje koffie. Mocht dat eventueel geen optie zijn, hebben wij een leenfiets ter beschikking.

Dus voor aankoop, verkoop of reparatie van uw tweewieler staan wij voor u klaar.

Plattegrond