Focus Future

Facilitair
Mensen en bedrijven verder ontwikkelen

Adresgegevens

Gastenberg 95
5244JT Rosmalen

Contactgegevens

Details

Gérard Teurlings is eind 2014 definitief begonnen met zijn eigen bedrijf Focus Future.

Na jaren ervaring bij diverse bedrijven in verzekeringen en pensioenen, heeft hij gekozen als ondernemer. Gérard heeft ervaring op diverse vakgebieden. Zo werkt hij nog dagen voor een pensioenadviesbureau, maar is hij ook voorzitter van een vereniging voor financiële dienst-verleners binnen Brabant, waarbij hij o.a. jongeren begeleidt in hun nieuw opgezette bedrijf.

 

Mensen en bedrijven verder ontwikkelen.

Met jaren ervaring binnen de financiële branche, als adviseur en manager, is het voor Gérard steeds duidelijker dat je continue aan jezelf moet werken om wisselende situaties aan te kunnen. Hierbij zul je steeds meer over jezelf moeten weten, om ook goed te blijven functioneren binnen onze snel veranderende maatschappij.

De eisen die worden gesteld door bedrijven, managers, collega’s, klanten, partner en kinderen kunnen fors zijn. Daarbij is het ook belangrijk om te weten welke eisen je aan jezelf stelt. Steeds weer is het zoeken naar een goede balans.

Gérard heeft ervaren dat hij met zijn ervaring bedrijven en mensen verder kan helpen om nieuwe keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Stem welvaart en welzijn op elkaar af, zodat je maximaal kunt doen wat JIJ wilt én wat goed voelt.

 

Wat maakt de aanpak van Gérard Teurlings zo uniek?

In zijn vele jaren ervaring is het Gérard opgevallen dat veel kleinere ondernemers, maar ook bijvoorbeeld leidinggevenden, zich te weinig de vraag stellen: “Waarom doe ik dit en doe ik het goed?” Het is best wel comfortabele om eenzelfde wijze van werken aan te houden, ook al weet je voor jezelf dat het ook anders kan / moet.

Uit de vele hulpmiddelen die er zijn voor ondersteuning bij persoons- & bedrijfsontwikkeling, heeft Gérard gekozen voor de methodiek van Quaning. Deze resultaatgericht aanpak is gebaseerd op een mix van herkennen, ervaren en persoonlijkheid (lees passie). Met deze methode is het mogelijk om anders naar je prioriteiten te kijken. Je leert om je werk beter te overzien.

 

Verder vanuit Sparrenburg

Gérard kan vanuit Sparrenburg zijn bedrijf goed starten. Ook voor ons geldt dat we dicht bij de natuur wonen, maar ook dicht bij voorzieningen en goede verbindingen met grote steden en opdrachtgevers hebben. Hij wil ook graag ondernemers en bewoners uit onze wijk kennis laten maken met zijn aanpak en methode. De begeleiding/samenwerking kan van een paar keer tot enkel weken duren. Daar worden afspraken over gemaakt. Gérard is te bereiken via 06-48704111 of via zijn website http://focusfuture.nl 

Plattegrond