jouw persoonlijke kleuren

Body & Mind & Health
Kleurenanalyste

Adresgegevens

Meierijhoeven 60 60
5244HW Rosmalen

Contactgegevens

Details

Gezien en gezien worden!

Een kleurenanalyse wordt steeds belangrijker, met name bij het dragen van de juiste kleding op je werk of in je vrijetijd, maar ook op sportief gebied is kleur belangrijk! En denk ook eens aan de 'social media', kijk eens naar de kleuren om je heen en hoe kom jij daarin over? Het blijkt (bijv. op LinkedIn) belangrijk dat je kleur niet alleen zichtbaar is, maar dat je daardoor ook professioneel overkomt!

Jouwpersoonlijkekleuren is een bedrijf dat werkt met een zeer persoonlijke kleurenanalyse, voor vrouwen, maar ook voor mannen! Wij brengen op basis van je huidtint, de kleur van je haar én de kleur van je ogen, de kleuren in beeld die het beste bij je passen. Na deze kleurenanalyse kijkt je nóóit meer op dezelfde manier naar kleuren!

AOI0001eKies voor direct Resultaat!
Tijdens een kleuranalyse leer je hoe je er de hele dag stralend en fris uit kunt zien.
Het resultaat van dit persoonlijk advies is, dat je in het vervolg mét de goede kleuren frisser en stralender oogt. Tijdens dit advies ervaar je hoe sterk het effect is van kleur! Ook krijg je advies over de kleur van je sieraden en dat van je haar, je leert hoe eenvoudig het is kleuren te kiezen die je uitstraling ten goede komt. Je ziet er gezonder en jonger uit, je ogen stralen en je krijgt meer zelfvertrouwen en een sterke persoonlijke uitstraling. Je garderobe zal hierna qua kleur een harmonieus geheel vormen. Miskopen behoren vanaf nu tot het verleden, dit bespaart je dus veel geld!

TIP!
Combineer een kleurenanalyse met een make-upadvies en/of een basis stijladvies!
Wil je meer weten? Dat kan! mail naar: info@jouwpersoonlijkekleuren.nl

Personal Shopper
Wil je er graag modieus, representatief of zakelijk uitzien, maar heb je er moeite mee de juiste combinaties te maken? Ben je veel tijd kwijt aan shopsessies zonder resultaat of met veel miskopen?

Neem dan jouw Personal Shopper in de arm! want ook dat kan bij Jouwpersoonlijke kleuren!

Carola Moors geeft je een professioneel kledingadvies dat geheel op jou is afgestemd en waarbij ze voor jou, of mét jou gaat shoppen. Carola leert je hoe je diverse kledingstukken goed kunt combineren, welke kledingstijl en kleuren bij je passen en hoe je de nieuwste trends kunt toepassen. Carola zoekt jouw sterke punten van jouw lichaam, laat deze punten benadrukken en vertelt je hoe je je minder sterke punten camoufleert. Bekijk mijn diensten hoe ik je verder kan helpen met persoonlijk of zakelijk kledingadvies.

Ga je trouwen?
Dan ben ben je bij Jouwpersoonlijkekleuren aan het juiste adres. 
Heb je een vriendinnendag of vrijgezellendag of een ander super mooi feest? Ook dan ben je bij Jouwpersoonlijkekleuren aan het juiste adres!

Wil je meer weten? 
Mail naar: info@jouwpersoonlijkekleur.nl

Webshop
Het bestellen van je favoriete kleuren gaat voortaan nog gemakkelijker en sneller. 
Ik attendeer je graag op de vernieuwde webwinkel van Art of Image waar je eenvoudig gebruik van kunt maken.
In slechts enkele stappen maak je je eigen account aan. Je inlognaam wordt je e-mailadres en je wachtwoord kies je zelf.
Vervolgens kan je aan je eigen account jouw unieke producten toevoegen. In 10 stappen, ook wel Moonlight Collection genoemd, bereik je een schitterend eindresultaat.
Als jij je producten gekozen en besteld hebt , zie je wat de verzendkosten zijn en kies je je bank. Je wordt langs de betrouwbare iDeal geleid voor je betaling.  Producten ontvang je tussen 1 en 3 werkdag(en) thuis.


Met vriendelijke groet,

Carola Moors

"investeren in je uiterlijk is een investering in je persoonlijkheid"

Plattegrond