PROVaardig editie 2 ~ 4 maart 2016

De tweede PROVaardig vrijdag was afgelopen week, het was een groot succes.

Kinderen van groep 6 en 7, die voor de eerste keer meedoen, waren soms op de eerste ochtend nog erg afwachtend maar op deze dag al zo op hun gemak en hebben heel wat mooie initiatieven laten zien.


Ondanks het slechte weer, zijn er groepen op de fiets gegaan en hebben zelfs de dames van Brede politie buiten schriktraining gehad.

Wat zijn we trots op jullie kinderen en wat hebben we een mooie talenten gezien.. wij van de organisatie maar ook de leerkrachten,
professionals en de begeleiders. Ook staan we versteld van de creativiteit die we zien, echt heel mooi. Deze leuke reactie van Professional wil ik daarom ook graag delen.Niet alleen de leerlingen zijn enthousiast! Ook ik. Heb met verbazing en ook bewondering hun denken en voor/verbeeldingsgedachten ervaren. Was super leuk. Toen ze hoorde dat ze een ontwerp mochten maken, waren ze niet meer te houden.

Tot grote verbazing zaten daar hele goede en leuke ontwerpen bij die ze ook konden uitleggen waarom ze dat zo hadden gedaan. Eigenlijk was in dit geval de tijd iets te kort. Maar ze waren hier bijna de hele ochtend mee bezig dus meer tijd was er echt niet....
Kinderen hebben deze dag weer wensen in vervulling zien gaan veel geleerd van andere disciplines.

Mieters coffee + Vintage in Den Bosch is op zoek naar gedichten door jullie kinderen geschreven!
Heb jij al mooie gedichten geschreven of wil je dat gaan doen en wil je ze delen met anderen? Dat kan bij Mieters op de Vughterstraat!
Mieters gebruikt jouw gedicht in hun zaak bij het dichtmenu! Jouw gedicht is dan een placemat en zo wordt je gedicht dus gelezen door hun bezoekers. Hoe cool is dat!
Je gedicht moet, ook met tekening of versiering, passen op A6 formaat. Zet je naam en klas erbij en lever hem in bij Paula van PROVaardig. Zij zorgt dat ze bij Mieters komen..